• es
 • en
 • Reserva

  Regala

  Menús

  Menú Ricard Camarena – 155€

  "Preludi 10 Mossos" + 10 Plats

  Opcional: Maridatge amb vins 85€

  Menú Desgustació – 125€

  "Preludi 10 Mossos" + 7 Plats

  Opcional: Maridatge amb vins 70€

  Menú de Migdia – 68€

  De dimarts a divendres laborables

  Reserva

  Regala

  Reserva

  Newsletter

  Apunta't per a rebre el butlletí setmanal de Ricard Camarena Restaurant.  Slider

  La nostra Cuina Es Basa en el Temps

  Una cuina compromesa.

  La cuina de Ricard Camarena està compromesa amb el territori i amb la tradició, esguitada d’influències cosmopolites. És una proposta essencial, àcida, fresca i molt respectuosa amb el producte. Ricard oferix una cuina personal, senzilla en aparença, però complicada en la seua elaboració. En la seua elegant proposta gastronòmica s’empren tècniques innovadores que no es veuen, però es perceben al paladar. El seu rebost és l’horta valenciana i el mar Mediterrani. Amb els productes que li arriben, desenrotlla la seua creativitat sense elements superflus que puguen entelar el que vol transmetre amb cada un dels seus plats. En definitiva, veneració pel producte i compromís amb el sabor.

  Slider

  Piscina de Barx

  En acabar els seus estudis va decidir llogar el restaurant de la piscina de Barx, una població de 1.000 habitants prop de Gandia (València), i va optar per anar forjant el seu propi estil de cuina fent una introspecció en les arrels del receptari tradicional valencià i en els seus productes.

  2001

  Arrop

  Després de tres anys en els quals va fidelitzar una clientela i una cuina cada vegada més sòlida, va decidir juntament amb la seua dona MªCarmen Bañuls donar un gran pas i muntar a Gandia el restaurant ‘Arrop’. La inauguració va tindre lloc l’1 d’octubre.

  2004

  Restaurant Revelació

  El recolzament definitiu li va arribar quan al gener va ser proclamat ‘Restautante Revelación’ en la Cimera Gastronòmica de Madrid Fusión.

  2006

  Estel Michelin

  Camarena va ser nomenat millor cap de cuina per l’Acadèmia Valenciana de Gastronomia i va aconseguir la seua primera Estrela Michelin per ‘Arrop Gandia’. En este any 2007 va obrir a València el restaurant ‘FUDD’, un ‘outlet’ gastronòmic de sa casa mare ‘Arrop’.

  2007

  Hotel Marquès de Caro

  Camarena va consolidar el seu propi estil i va rebre guardons (‘Restaurant Revelació’ per Cellers Gandia Pla i ‘Mejor Aportación Gastronómica del Año’ per la Cartellera Turia). En este any naix el projecte per a traslladar ‘Arrop’ al futur Hotel Marqués de Caro, en un antic palauet del S.XVI en València.

  2008

  /

  Arrop Ricard Camarena

  L’1 d’octubre de 2009, ‘Arrop Ricard Camarena’ va obrir les seues portes al públic. Durant tres anys va rebre diversos reconeixements, entre d’altres, una Estrela Michelin en 2010 i tres Sols Repsol en 2011.

  2009

  /

  Ricard Camarena Restaurant

  Ricard Camarena va tancar ‘Arrop’ al febrer i el juny d’eixe mateix any es va embarcar en el seu actual projecte gastronòmic, ‘Ricard Camarena Restaurant’ situat al barri de Russafa. Este local es va inaugurar a finals de juliol de 2012. El seu bon treball va fer que en tres mesos aconseguira una estrela Michelin, un temps rècord dins d’esta guia gastronòmica, que ostenta en l’actualitat i a la qual ha afegit tres Sols Repsol i altres reconeixements.

  2012

  Central Bar

  A l’agost de 2012 va obrir ‘Central Bar’, una barra a l’històric Mercat Central de València.

  2012

  Canalla Bistro

  A l’octubre obri ‘Canalla *Bistro’, també en el barri de Russafa.

  2012

  Ricard Camarena Colón

  En la Nit de Cap d’Any de 2013, Ricard Camarena va obrir, en l’emblemàtic Mercat de Colom de València, ‘Ricard Camarena Colón’ un espai amb dos ambients dedicat a la celebració d’esdeveniments privats, tant de particulars com d’empreses.

  2013

  Ricard Camarena Lab

  Ricard Camarena va inaugurar al febrer, també en el Mercat de Colom, ‘Ricard Camarena Lab by Muñoz Bosch’ un lloc en què desenvolupa l’I+D de la seua cuina juntament amb membres del seu equip. Al mateix temps, este local també és una aula de formació en què es donen tallers per a persones aficionades a la cuina.

  2014

  Canalla Bar

  Des de juliol de 2014 Canalla Bistro compta amb una barra, ‘Canalla Bar’, que ofereix a més una carta de cocktails.

  2014

  Habitual

  En septiembre abrió ‘Habitual’ en la planta inferior del Mercado de Colón. La versión gastronómica más mediterránea de Ricard Camarena. Una propuesta en la que las verduras de cercanía son las grandes protagonistas.

  2015

  Habitat